dimarts, 28 d’abril del 2009

EUROCHALLENGE 2009 a Vilajoiosa ALACANT


La Vilajoiosa , Alacant serà la seu Europea de les sèries mundials de regates oceaniques de Surfski , els propers 1,2 i 3 de maig de 2009. Els piragüistes del CNSA Jesús Zapata, Joan Ramón (pare i fill ), José Luis González, Daniel Sánchez, José Antonio Ferrer, Toni Roig, i Jordi Costa participaran en aquesta important prova on s´espera una participació de més de 200 palistes . En aquest enllaços teniu més informació
reglament de regata


Ànim i bona sort a tots els participants del club.

dilluns, 27 d’abril del 2009

Surfskis FENN



SurfskisMako XT K1El Surfski es un kayak auto-vaciable que se usa en todo el mundo para remar en océanos y mares, con seguridad. El Mako XT es un Surfski estable pero con una forma rápida similar a la del casco del Mako 6 de Fenn, uno de los esquí abierto más rápido del océano. Los pedales de pie son ajustable lo que permiten que personas de diversas alturas puedan usarlo. Es uno de los preferidos para los expertos cuando hay mal tiempo. Se usa para distancias largas.

divendres, 24 d’abril del 2009

4 ª Travessia challenge caiac de mar CNSA canvi de data

La sortida prevista el diumenge dia 26 d´abril anar a S´espartar i illes bledes de 9 milles de distància. La hem passat per un altre data per determinar .
Disculpau les molèsties piraguist@s

dimarts, 14 d’abril del 2009

VIII Copa Balear CAIAC DE MAR 3ª prova Andratx Mallorca

En aquesta 3ª prova l´equip de caiac de mar del CNSA ha fet un molt bon resultat , enhorabona a tots i totes , aqui teniu la noticia en la premsa LOCAL DIARIO DE IBIZA i ULTIMA HORA IBIZA.
Aqui teniu unes fotos del darrer entrenament de l´equip.


diumenge, 12 d’abril del 2009

VIII Copa Balear de caiac de mar 2009 2ª prova fotos Neus


Més fotos de la 2ªprova DE CAIAC DE MAR de la copa balear 2009 a Sant Antoni de Portmany .Després de preparar la sortida , els palistes sortiren . La darrer foto és la final de K1, molt disputada fins els darrers moments.

dilluns, 6 d’abril del 2009

VII Copa Balear de promoció de piragüisme


El passat dissabte en la copa balear de promoció de piragüisme celebrada a Sant Antoni el CNSA va obtenir un resultat molt bó deu medalles , tots els palistes i entrenadors estem molt contents . ànim¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ i manteniu les ganes de navegar
aqui teniu la noticia en el "diario de ibiza"


si feu clic en la noticia podreu llegir-la


divendres, 3 d’abril del 2009

COPA BALEAR PROMOCIÓN

Mañana sábado tenemos la 1ª prueba de la Copa Balear de Promoción en la playa de s'Arenal, a partir de las 12 de la mañana. Aquí tenéis la noticia del Diario de Ibiza. Os esperamos a todos.

dimecres, 1 d’abril del 2009

EL PUZZLE DE LA SALUT


Xerrada sobre alimentació saludable a Sant Antoni de Portmany, a càrrec de
Josep Comelles Huguet és llicenciat en ciències de l´activitat física i l´esport per l´INEF de Barcelona. Especialista en temes d´alimentació i activitat física .
Ha publicat "NECESITO CAMBIAR"Habitos inteligentes para tu salud. En aquest enllaç podeu veure la sinopsi i el seu curriculum

La seua pàgina web on podreu saber més és http://www.fit-habits.com/