dimarts, 31 de març del 2009

Magnífiques fotos de LORENA PORTERO en DIARIO DE IBIZA






Fotos de Lorena Portero en DIARIO DE IBIZA

Reportatge a"DIARIO DE IBIZA" de la VIII COPA BALEAR DE CAIAC DE MAR a SANT ANTONI


Feu clic damunt la noticia per poder llegir-la millor

diumenge, 29 de març del 2009

3ª trobada de la challenge de caiac de mar

Finalment les condicions meteorológiques , la forta maregassada , la pluja i el vent han fet ajornar la trobada prevista .

VIII Copa Balear CAIAC DE MAR


Algunes imatges de la espectacular prova a Sant Antoni de Portmany de la VIII copa Balear de passat dissabte a Sant Antoni de Portmany. És un auténtic espactacle veure la badia de Sant Antoni amb 83 piragües navegant. ENHORABONA ORGANITZADORS I PARTICIPANTS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

divendres, 27 de març del 2009

VIII Copa Balear de caiac de mar 2009 2ª prova

Demà dissabte 28 de març es celebra a Sant Antoni la segona prova puntuable per la copa Balear de caiac de mar 2009 . Un centenar de palistes participaran en aquesta competició. Els participants hauran de fer un re4corregut de tretze quilometres amb sortida i arribada al dic de Sant Antoni i una ciavoga en Cap Nonó ,passant per caló dés Moro i s´illeta de Cala salada.
ELS PIRAGÜISTES DEL CNSA estan preparats per participar i fer una bona regata.
ÀNIMS ¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Noticia en el DIARIO DE IBIZA


aquests són els enllaços de la federació balear de piragüisme amb la informació de la prova

Invitación y bases Recorrido Salida y llegada información adicional

dijous, 26 de març del 2009

3ra Trobada de la challenge 2009 Cala bassa-Conillera_cala bassa


Les previsions meteorológiques pel diumenge no són bones per nosaltres i la prova prevista , així que hem decidit ajornar aquest itinerari i el mateix diumenge 29 de març decidirem el recorregut alternatiu. De totes formes us adjunt el mapa amb la sortida prevista . JA EL FAREM UN ALTRE DIA . Qualsevol dubte deixeu un comentari en aquesta entrada.

dilluns, 23 de març del 2009

Campeonato de Piragüismo de España de Invierno en Sevilla 2009

ENHORABUENA A LOS PALISTAS DEL CNSA y gracias por su entrega y su trabajo

Este domingo se han disputado en el rio Guadalquivir, a su paso por Sevilla, las finales de 5000 metros del Campeonato de España de Invierno de Piragüismo para categorías cadete y junior, finales en las que toman parte los 60 primeros clasificados en el 2000 metros contrarreloj de ayer sábado. Los tres palistas del Club Nàutic Sant Antoni integrados en el Centro de Tecnificación de Piragüismo de Ibiza han tenido actuaciones dispares. Por un lado hay que destacar al junior Antonio Roig, que a pesar de estar en su primera temporada en la categoría realizó una magnífica salida colocándose en el grupo de cabeza junto a palistas del equipo nacional. Los posteriores movimientos de los favoritos por situarse en los primeros puestos de este grupo le perjudicaron y perdió el contacto con la cabeza. Al final consiguió un meritorio 23º puesto, que demuestra el salto de calidad que ha dado este palista esta temporada. En categoría cadete Joan Ramón (también en su primer año en la categoría) consiguió la 39ª plaza, lo que no está nada mal después de las dudas que había despertado estas últimas semanas y en el Campeonato de Baleares. Del que se esperaba más en esta cita al comenzar la temporada era de Jordi Costa (último año de cadete), pero la falta de una continuidad mucho más rigurosa en los entrenamientos, ya sea por estudios o por enfermedades y lesiones, junto con una mala salida esta mañana, a pesar de ser su especialidad, le retrasaron hasta la 30ª posición.
En la clasificación por clubs, meritorio 37º puesto para el Club Nàutic Sant Antoni de un total de 95 clubs de toda la geografía nacional, siendo además el segundo club de Baleares, tan sólo superado por el Real Club Náutico de Palma.
La siguiente gran cita para estos tres palistas será la Copa de España de 1000 metros que se celebrará en el embalse de Trasona (Asturias) los próximos 18 y 19 de abril, aunque no hay que olvidar que este próximo sábado DIA 28 DE MARZO se disputará en Sant Antoni la segunda prueba puntuable para la Copa Balear de Kayak de Mar.
Eduardo Prendes

LA NOTICIA EN LOS BREVES DEL DIARIO DE IBIZA

dimarts, 10 de març del 2009

Campionat de piragüisme de Balears de hivern

Enhorabona als 24 palist@s que participareu en el campionat , pels resultats obtinguts 14 medalles ,si feu doble clic en l´imatge podeu llegir la noticia en el Diario de Ibiza.

La noticia al DIARIO ULTIMA HORA IBIZA i al suplement DIARIO DE IBIZA

dilluns, 9 de març del 2009

CHALLENGE DE CAIAC DE MAR 2009 del Club nàutic Sant Antoni

Reglament_Participaci_2009_Challenge_caiac_cnsa
En aquest reglament podeu veure les trobades que estan previstes per aquest any 2009 ,consulteu les entrades de confirmació de les diferents dates.

diumenge, 1 de març del 2009

1ª Trobada de la challenge de caiac de mar 2009


Avui hem començat la challenge de caiac de mar del CNSA ,hem anat a port des torrent, amb un bon vent de llebeig que en la tornada ens ha fet una navegació més divertida.